1.5.2013

Vapun viettoa

Suunnitelmana oli lähteä kavereiden kanssa piknikille, mutta luovuttiin suunnitelmasta sään vuoksi, koska sadekuuroja tuli ja meni miten sattui. Laitoin sitten äitille viestiä ja kysyin, että voisinko tulla ettei kotona tarvitsisi yksin olla. Talon isäntä kun tekee töitä milloin missäkin paikkakunnalla nykyään ja sattuipa vappunakin olemaan ties missä. Maanantaina meillä oli 5. vuosipäivä ja tuumailin, että onhan se ihan hyvä viettää niin, kun välimatkaa on reilu 100 km.

Pakkasin tavarat ja Iriksen ja suuntana oli Näppi. Yhdeksi yöksi maltan kissat jättää keskenään kotiin, saivat purkillisen ruokaa ja tietty veden vaihdoin lähtiessä.

Riemua riitti kun Näpille päästiin. Iriksen piti olla kaikkia karvaisia eläinkavereita moikkaamassa ja tietty talon ihmisväkeäkin piti moikata ja antaa märkiä koirapusuja. Talo oli kyllä pimeänä kun sähköt olivat poikki, mutta sekin asia korjaantui illan edetessä. Siivoiltiin, grillattiin, syötiin ja saunottiin.

Apila ja Iris
Iris ja Lumikki
Nipa ja Iris
Tänään käytin koirat pienellä lenkillä heti aamulla ja sen jälkeen saivat pihalla melskata. Äiti antoi koirille ydinluut järsittäviksi ja ehkä ainut hetki, jolloin Iris oli paikoillaan Näpillä!


Kun sitten kotiuduttiin Iriksen kanssa takaisin kaupunkiin, siivoilin ja pesin pyykkiä ja suunnattiin sitten isälleni simalle/kahville. Iris oli jo sen verran väsynyt, ettei paljoa jaksanut Röllin kanssa riehua.

Iris ja Rölli

Kaikkinensa mukava vappu tuli vietettyä. Sain muuten maanantaina puhelun, että perjantaina on päiväkirurgisessa polven tähystysleikkaus, joten sitä odotellessa.

Otto
Max
Täplä
Teri
Mökö
Apila
Nipa
Lumikki
Kessi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti