30.5.2013

Valmistautumista valmistujaisiin

Kirjoittelu on ollut tällä viikolla vähäistä siitä syystä, että on pitänyt kämppää puunata valmistujaisjuhlieni takia. Valmistun huomenna vaatetusartesaaniksi ja pienet kakkukahvit tarjoan tässä parille sukulaiselle. Mutta miten olen valmistautunut valmistujaisiini?

Maanantaina alotin valmistautumisen karvaisten eläinten pesemisellä. Kissoja pestessä huomasi, miten luikku Lumo oikeasti on Janeen verrattuna. Neiti kuitenkin syö ihan hyvin ja välillä annan vain Lumolle ruokaa. Ennen pesua harjasin karvaiset kaverini ja kylläpä niistä lähtee karvaa.


 Tiistaina otin projektiksi vain kylpyhuoneen siivoamisen. Lumolle ja Janelle on kaksi kissanvessaa ja molemmat sijaitsevat pesuhuoneessa, jonne Iriksellä ei ole asiaa. Tiistai-iltana oli myös tokon alkeet -kurssi jossa harjoiteltiin paikkamakuuta. Tokon jälkeen käytiin vielä Rölliä moikkaamassa.

Keskiviikkona imuroin ja luuttusin lattioita. Kissojen kattoon yltävä raapimapuu oli sangen mielenkiintoinen putsattava, mutta sai siitäkin pienellä puunaamisella siistin.


Tänään olen sitten leiponut, pyyhkinyt pölyjä ja pessyt ikkunoita. Iris kyllä on kerennyt jo olohuoneen ikkunan tahrimaan kirsullansa. AE tuli auttamaan leipomisessa illemmalla kera Touhon ja siinä seurustellessa ilta hurahtikin melkoisen nopeasti. Ruokin myös matelijat sekä siivosin terraariot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti