13.4.2016

Kaksin verroin äänekkäämpää

Tänään oli Iriksen vuoro päästä agilitykentälle ja vähän harmitti, kun Rosen huomiset treenit tulevat jäämään väliin. Toisin kävi, sillä yksi ryhmäpaikka oli peruttu tältä päivältä ja päätin täyttää sen Rosella. Niinpä siis otin molemmat likat treeneihin mukaan ja voi sitä haukun määrää kun toisen piti odottaa kun toinen treenasi....

Ensin menin Iriksen kanssa radalle. Teemana oli kontaktit ja niinpä otettiin puomilla kontaktia. Hienostihan Iris tekee. Kotona on harjoiteltu kontaktin ottoa portaissa ja ota-käskyn kuultuaan Iriksellä selvästi aivoissa raksutti. Paikkaa haettiin kovasti puomilla ja kyllä se sieltä saatiinkin muutaman kerran onnistumaan.

Iriksen kanssa treenatessa jossain kohdin kävin ihmettelemään, kun en kuullut Rosen haukkua. Kurkistus mitä se neiti oikein seinässä puuhaa: Rosen oma kouluttaja oli kentän laidalla temppuilemassa Ärrinmörrin kanssa ja opetti neitiä istumaan ja odottamaan penkillä! Kyllä oli Rosella mukavaa kun sai omaa kouluttajaansa nähdä ja vieläpä tehdän jotain superkivaa.

Rose ei ole ikinä puomia tehnyt, joten ei tehnyt tänäänkään. Sen sijaan Rosen piti mennä u-putkeen ja sieltä suoraan kiertää hypyn siiveke ja sitten saatiin palkka. Molemmin puolin ohjattuna onnistui todella hienosti ja Rose riepotteli lelua ihastuttavalla raivolla!

Seuraavaksi kokeiltiin Iriksen kanssa A:ta ja päädyttiin kouluttajan kanssa, että a-esteellä tehdään juoksukontakti, kuin muilla kontaktiesteillä sitten pysäytyskontakti. Muutaman kerran kokeltiin juoksukontaktia ja sehän vaatii vain toistoja, toistoja ja toistoja.

Rose pääsi treenaamaan putkijarrutusta ja oikealta puolen ohjattuna se meni todella upeasti! Vasemmalta puolelta olikin hieman hankalampaan kun minulla oli edessä puomi ja eihän se nyt oikeasti rataa suorittaessa ole millään lailla loogista. Ja kyllähän Rosekin sen tietää.

Viimeisellä kerralla pienen pieni ratapätkän tarkoituksena suorittaa rengas. Kokeilin ensin pelkkää rengasta ja se meni tosi kivasti. Sitten vauhdin kanssa ja noh.. Se olikin sitten vaikeampaa. Saatiin kuitenkin onnistumaan vauhdin kanssa ja tehtiinkin vain hyppy ja rengas.

Rose sai kokeilla kahden hypyn verran ja yllättävän hienosti, kun eipä juurikaan olla hypitty.


Hienoja koiria oli mulla treeneissä mukana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti