3.5.2014

Tampere KV

Tänään oli missikisat vuorostaan Tampereella, 3/7 nyt käytynä, jes! Seuraavalla viikolla on jännän paikka kun Mikke pääsee ensimmäistä kertaa kehään Haminaan Iris tukena ja turvana ja sunnuntaina suunnataan Rosen kanssa Helsinkiin. Mitä järkeä tälläsessä reissaamisessa on? Jaa'a...

Tänään kuitenkin AEn kanssa oli suuntana Tampere ja Touho paransi sijoitustaan viime viikkoisesta saamalla luokastaan EH2! Suunta on siis ylöspäin! (Ja minulla ei ole kuvia Touhosta tältä reissulta.....)

Islantilaisia oli ilmoitettu 12 kappaletta, mutta harmillisesti kolme näistä ilmoitetuista jäi pois. Yksi pois jääneistä oli Musti, Rosen veli. Olisi ollut hirmuisen hauska nähdä velipoika, mutta seuraavalla viikolla sitten!

Ginfaxi's Dagbjartur JUN ERI1
Katimon Mulinn NUO H
Sunnusteins Íslandsljómi NUO EH1
Aitiorannan Bruni Brynjar AVO ERI1 SA PU3 SERT CACIB FI MVA
Katimon Mergur VET ERI2 SA PU2
Stjarni VET ERI3 SA PU4
Vuoreksen Zimba VET ERI1 SA PU1 CACIB ROP VET ROP
Iris ja Rose olivat ainoat nartut kehässä. Tuntuma oli, kun Rose ei osaa mitään muuta kuin olla suloinen, että se saa ehkäpä ERI:n ja vie sertin Irikseltä. Aika pitkälti tuo tuntuma olikin oikea, sillä Rose oli erinomainen, kilpailuluokkansa ensimmäinen (ja ainoa), sertifikaatin arvoinen ja paras narttu ja siitä napsahti sertifikaati ja sitten vielä ROP-kehään josta likka nappasi VSP. Iris jatkaa edelleen tasaista ERI1-linjaa.

JUN ERI1 SA PN1 SERT  VSP
NUO ERI1
VSP - ROP

Tuomarina oli Tuula Pratt ja tykkäsin todella paljon tästä tuomarista! Tässäpä hänen mietteensä Iriksestä: "Mittasuhteelta erittäin hyvä. Hyvä pään muoto. Erinomaiset korvat. Kaunis kaula ja ryhti. Normaalit etukulmaukset. Saisi olla voimakkaammin kulmautunut edestä ja takaa. Raajallisesti saisi olla voimakkaampaa. Riittävät sivuliikkeet. Löysyyttä edestä. Kääntää mielellään etutassuja ulospäin. Aavistuksen alas kiinnittynyt häntä. Hyvä turkki."

Ja Rosesta: "Tasapainoisesti kasvanut ja kehittynyt. Mittasuhteelta oikein hyvä narttu ja varsin miellyttävä pää ja ilme. Kaunis kaulalinja. Tasapainoiset raajojen kulmaukset, hyvä runko. Vapaat hyvät liikkeet. Turkissa vielä pehmeyttä, mutta hyvä määrä."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti