11.11.2013

Taju kankaalla

Tätä on odotettu jo jonkin aikaa jännityksellä ja tänään oli sitten sen aikan: Iriksen virallisten pevisatutkimusten teko! Samalla reissulla Rose sai tehosterokotuksen ja rabies-rokote käydään ottamassa 2 - 3 viikon päästä.

Päivä aloitettiin molempien koirien pesulla, olivathan neidit olleet eilen herkkuillallisella lampaan-/hevonp*skan ääressä. Ennen töihin menoa koirat vietiin isälleni hoitoon ja työpäivän päätteeksi saapui koiruudet klinikalle.

Ensin kuunneltiin Iriksen sydän, kaikki hyvin, jes! Sitten tutkittiin polvet ja ne oli 0/0, jes! Sitten Iris unille ja Roselle rokotetta niskaan. Ensin otettiin Iriksen selästä epävirallinen kuva, ihan vain omaksi ilokseni halusin kuvan otattaa. Näytti olevan ihan ok, muutamaa nikamaa ell. ihmetteli mutta antoi olla.

Sitten siirryttiin virallisiin kuviin. Ensin kyynärät ja näytti olevan ihan ok. Viimeiseksi otettiin lonkkakuvat ja niitä olen jännittänyt ihan hirmuisen paljon. Täydellisiltä ne eivät näyttäneet, mutta ei ne aivan huonotkaan olleet. Jos olisivat olleet olisin aloittanu Irikselle akupunktio hoidon ja sitten laitattanut kultapalat.

Urakka ohi. Torstaina mennään toisaalle tekemään viralliset silmätutkimukset. Nyt vain odotellaan Kennelliiton lausuntoja kuvista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti