29.9.2013

Syys Match Show

Lappeenrannan Rahulan Rehu järjesti Syys Match Shown ihan kotimme lähellä ja sinne sitten suuntasiin suoraan tokosta Iriksen kanssa. Oli suunnitteilla, että mieheni olisi tullut Rosen kanssa ihmettelemään koiramäärää, mutta pieni oli jo mukana tokokentällä ja aivan väsyksissä, niin pienempi jäi sitten kotiin.

Mätsäreihin menin tietenkin AEn kanssa ja kokoonpano oli hieman toisenlainen. Minulla oli Iris, mutta ei kameraa ja kamerahan minulla on aina kaikkialla mukana. AElla puolestaan oli mukana Touhon lisäksi myös Eve! Vitsit miten hienosti Eve osasi olla ensikertalaiseksi. Jos neiti olisi rekisterissä joutuisi koiruus varmaan käymään kanssamme missikisoissa.

Even tuloksena mätsärissä oli sininen, ei sijoitusta. Iris oli punaisten pentujen toinen ja Touho punaisten pienten ensimmäinen ja näin mitteli jatkoi BIS-kehään ja sieltä tuloksena BIS 3! Hirmuiset onnittelurapsutukset Touholle ja AElle!

Iriksen saalis.

Mätsäreitten jälkeen tultiin luokseni teelle ja Rose sai tavata uusia koirakavereita. Reippaasti osasi neiti olla, vaikkakin vähän jännitti uudet tuttavuudet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti