29.8.2013

Treenit piskien kanssa

Inhottava yö takana: Iris herätteli vähän väliä ulos tarpeille. Kovasti neiti yritti kakata, mutta mitään ei tuntunut tulevan ulos. Annoinkin yöllä Irikselle parafiiniöljyä vain 5 ml alkajaisiksi, josko kakka tulisi ulos. Ei ollut aamuun mennessä tarpeitansa tehnyt, joten jouduin ottamaan koiran mukaan "töihin", jotta pystyisin seuraamaan suolentoimintaa. Päivän mittaan se kakka tuli ja kaaressa tulikin! Helpotuin kyllä siitä, ettei tarvinnut suolistotukosta pelätä. Iris vietti siis jälleen päivän "työmaallani" ja nätisti osasi olla. Pidän koiraa mieluummin ulkona kuin sisällä haukkumisen välttämiseksi.

Kotiin päästessä koira oli aivan väsynyt, ei paljoa neiti jaksanu mitään tehdä, senkun vaan nukkuin. Itsekin pienet tirsat otin, koska illemmaksi oltiin sovittu pienellä porukalla näyttelyrteenit. Paikalle oli kahdeksan koiraa Iris mukaan luettuna.

Bond
Lucas
Dana
Malla
Touho
Iris, Rodi ja Bella

Teemanahan oli siis näyttelyt. Kopeloitiin vuoron perään toistemme koirat läpi, annettiin vinkkejä toisillemme ja yleensäkin treenailtiin häiriössä. Missikisatreenin jälkeen vähän tokoa ja Iriksen kanssa treenattiin vain paikkamakuuta siten, että tutut koirat pyöri ympärillä, joko hihnassa tai ilman. Haukku ei noussut kertaakaan, eli hyvin meni, jes!

Treenailujen jälkeen saivat koirat leikkiä keskenään ja rähinöittä painittiin. Pieni välikohtaus oli, mutta se meni vähintäänkin yhtä nopeasti ohi kuin oli alkanutkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti