25.8.2013

Luumäen ryhmänäyttely

Jälleen yhdet missikisat käytynä ja vielä kun käydään ensi viikon viikonloppuna Mäntyharjun näyttelyssä niin on hetkeksi misseilty! Sitten voisikin suunnitella, menisikö lokakuussa Lahden näyttelyyn..

Aamulla oltiin jo kymmenen maissa Luumäellä, vaikka islanninlammaskoirien kehä alkoikin vasta lähempänä kahta. Itse kuitenkin tykkään seurailla kehän kulkua ja oli niinkin mukava, että mielenkiintoisimmat rodut olivat viidennessä kehässä, eli samassa missä isliksetkin.


Turnukan Pisara saapui hetki meidän jälkeen ja siinä tulikin kasvattajan kanssa vähän höpöteltyä. Vähän suunnittelin josko kävisin sitten hänen luonaan, kun talo on täynnä pentuja. Viikon sisään pitäisi syntyä suomen lapinkoiria sekä islanninlammaskoiria, oi sitä pentujen määrää!

Udi ja Joruun sapuivat lähempänä kehän alkua ja melkein heidän jälkeensä myös Jasu saapui paikalle. Ihanaa kun oli islisihmisiä ympärillä joiden kanssa jutella, eikä tarvitse olla aivan orpona, kuten viikko sitten Kouvolassa.

Kaikilla koirilla meni tänään loistavasti! Jasu sai ensimmäisen sertinsä, Udi oli ROP ja ROP veteraani, Jorunn VSP ja Tipasta (Turnukan Pisara) tuli FIN MVA!

Jasu
Udi
Jorunn
Tippa
Iris oli JUN EH JUK1, edelleen se liikkuvuus edestä on mitä on, mutta on se nyt mielestäni jo parempi kuin viikko sitten. Kehään mennessä Iriksellä oli niin kuuma, että hyvä ettei kieli laahannu maata. Mutta neitini on vielä nuori koira ja tarvitsee aikaa kehittyäkseen. Tuomarina oli Harto Stockmari ja tässä sepostukset Iriksestä : "Narttumainen kokonaisuus. Oikeat mittasuhteet. Vielä kevyt piirteinen pää. Hyvä purenta. Etuosan tulee vielä kehittyä. Ikäisekseen hyvin kehittynyt runko. Riittävät kulmaukset takaosassa. Pehmeyttä selässä. Liikkuu vallattomasti edestä, sidotulla askelella takaa. Tarvitsee vielä aikaa."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti