9.7.2015

Parin tunnin varoajalla

Laitoin tiistaina LAU:lle sähköpostia kyselläkseni, miten saisin treenipaikan Roselle. Tänään sitten sain sähköpostiini vastauksen, että selvittävät onko jotain ryhmää johon mahtuisin ja kymmenen minuuttia sen viestin jälkeen tuli uusi viesti, että treenipaikka löytyy torstaille 18-19 ja niin suunnattiin Rosen kanssa tänään ekaa kertaa agilityyn!

Onneksi en kerennyt asiaa jännittämään millään lailla kun töistä päästessäni ajelin suoraan Näpille hakemaan Rosen ja köröteltiin sitten takaisin Lappeenrantaan. Pikainen piipahdus kotona ja tavaroiden pakkaamista treeneihin ja sitten kentälle!

Tietenkin Rose haukkui ja ärisi ja mörisi kun olikin ympärillä koiria jotka pitivät meteliä. Käveltiin vähän ympäriinsä ja hieman neiti rauhoittui. Mentiin halliin ja paikalla oli lisäkseni huimat kaksi treenaajaa, yleensä heitä on kolme. Mukavan pieneen ryhmään siis päästiin mukaan.

Muut ryhmäläiset ovat käyneet LAU:n pentukurssin ja päässeet jatkamaan alkeiskurssilla. Alkeiskurssilla ei tehdä mitään hyppyjä tai esteitä juuri lainkaan ottaen huomioon nuorison iän, jotka pääsääntöisesti ovat alle vuoden ikäisiä. Pääpaino onkin ohjauskuvioissa ja nimenomaan ohjaajaa koulutetaan tässä ryhmässä. Mielenkiintoista tulee olemaan päästä opettelemaan asioita toisella tavalla.

Ensin otettiin hyppytekniikkaa. Rimoja siivekkeiden välissä pahvimukikorkeudella. Koira istumaan esteiden alkuun ja kouluttaja toiseen päähän palkan kanssa. Rosella palkkana oli lelu. Rose istuin melko hienosti, maahanmenoa tarjoaa todella herkästi, joten nyt on vahvistettava istumista neidille. Rose istui ja sitten sanoin vain "lelu" ja Ärrinmörri loikki esteiden yli suoraan lelun luokse leikkimään kouluttajan kanssa. Olin aika otettu kun näin Rosen reaktion kun leikki vieraan kanssa, mieletön koiruus!

Toiseksi tehtiin tötsien kiertoa. Opeteltiin vain imuttamalla kiertämään tötsää ja Rose oli aika hölmönä "Kyllä mä osaan namia seurata!". Hassu Ärriäinen.
'
Hirmuisesti tulin saaneeksi kotiläksyjä ja niitä aletaankin käydä läpi kunhan huominenkin työpäivä on selätetty. Niistä sitten kertoilen myöhemmin millaisia läksyjä saimme ja miten niitä treenasimme.

Kaikenkaikkiaan olin aika positiivisesti yllättynyt siitä, että Rose osaa muutakin kuin olla söpö! On se vain etevä pikkuinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti