13.4.2014

Hälinää ja huisketta

Viikonloppu oli ja meni melkoisen vauhdikkaasti. Eilen aamusta saapui Tico jo vähän jälkeen yhdeksän riemastuttamaan aamupäiväämme. Iltapäivästä taloon saatiin myös neljäs islanninlammaskoira vahvistus Miken saapuessa maalta kaupunkiin.


Eilen päivä meni ulkoillessa, leikkiessä, painiessa, saunoessa ja syödessä. Tico haettiin myöhään illalla vasta takaisin kotiin, eli päivä oli hyvin islispainotteinen.


 Mikke olikin ihan yövieraana asti kaupungissa. Aamulla käytiin lenkillä kolmistaan ja ohitettiin muutama koirakko johon Mikke ei tuumannut mitään. Rose tapansa mukaan vaan vähän pörähteli ja nieleskeli haukkumistansa.

Syy siihen, miksi halusin Miken kaupunkiin oli se, että tänään oli jälleen Match Show ja pitäähän se nuoren uroon kanssa treenata ennen oikeita missikisoja! Mikke saikin tänään punaisen nauhan, mutta ei sijoituttu. Olin todella tyytyväinen koiruuteen ja innolla odotan jo seuraavaa kertaa milloin pääsen pojan kanssa tekemään!


Iltapäivästä Mikkekin jo haettiin takaisin kotio ja nyt tuntuu talo jälleen sangen tyhjältä kun jaloissa onkin kaksi koiraa neljän sijaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti