17.1.2014

Omakotitalon lumoissa

Koska mieheni oli töissä toisella paikkakunnalla, isä asuu naisystävänsä luona enkä minä raattinut bussikorttia ostaa viikon takia, niin mikäs sen parempi syy asua omakotitalossa viikon verran? Siitä on vieläpä lyhyt työmatka, jonka varsin mielellään kävelee.


Tytöt nauttivat kun saivat kirmata aidatulla pihalla 110 km/h ja oli se niin helppoa jos yöllä piti päästää koiria ulos, niin ovi vaan auki ja awot! Kerrostalossa kun asuu niin kolmannesta kerroksesta joutuu pukeutumaan jonkun verran ennen kuin pääsee koirien kanssa pihalle. Lenkkipolkujakin oli erilaisia ja ihanan rauhallista kun ei ole samanlaista vilskettä mitä kämppämme ympärillä on.


Kissatkin olivat mukana ja ai että sitä rallin määrää kun Lumo ja Jane veteli yläkerta-alakerta väliä ihan hulluina! Lumo kävi myös vähän ulkoilemassa, Jane ei niinkään moisesta ulkoilusta piitannut. Todellinen sisäkissa.

Sitten koitti tämä päivä ja muutto takaisin kerrostaloon. Voihan ahdistuneisuus! Kolmikerroksisesta omakotitalosta kerrostalokaksioon niin on se aika masentavaa. Toki ei ole oman kodin voittanutta. Ehkäpä mekin Arin kanssa asutaan vielä omassa omakotitalossa kera eläintarhamme joku päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti