24.7.2013

Vihdoin isompaan terrarioon!

Vihdoin ja viimein sain gekot muutettua isompaan terraarioon ja kyllä nyt kelpaa rallitella. Alkoi itseäni jo ahdistamaan edellisen terran katsominen kun tuntui jo ahtaalta hirmuliskoilleni. Tänään sitten päätin ottaa Iriksen ja lähteä koiruuden kanssa kokeilemaan julkisilla kulkuneuvoilla liikkumista. Linja-autoa odotellessa ihmeteltiin junia eikä tuo haukku niistä juurikaan mitään sanonut. Linja-autossakin istui tosi nätisti.

Rauhallinen matkaaja.
 Päämäränä oli siis päästä isäni asunnolle jossa minulla on kaksi akvaariota/terraariota. Ajattelemani terraario oli muistelemaani pienempi, mutta onnekseni toinen säilytyksessä ollut terra oli isompi ja näin sitten otettiin se terra kyytiin ja lähdettiin Sarille väsäämään vanerista kansi. Iris ja Rölli saivat hetken kirmata pihalla, eikä Rölli nyt niin kauhean kiinnostunut ollut juoksuisesta Iriksestä, nuoleminen ja haistelu riittivät poitsulle.

Vauhtia riittää!
Kun kansi oli valmis, tuotiin terraario kämpille ja jäin sitä sitten pesemään. Imuroin, pyyhit pölyjä sekä höyrypesin. Putsasin myös kaikki gekkojen tavarat ennenkuin siirsin ne uuteen terraan ja touhuamisen ajan gekot viettivät aikansa faunaboxissa.

Uusi terraario

Touhuilujen jälkeen oli aika laskea gekot uuteen asumukseen yksitellen. Samalla syötin liskot ja sain laskettua paljonko kumpikin söi mitäkin. Illaan mittaan on liikettä ollut havaittavissa gekkojen tutkiessa uutta asumusta.

Nita tarkistaa ensimmäisenä tutun luolan.
"Nomnomnom, hyvää lokustia." -Nita
Nefra aloittaa tutkimiset kiipeilyllä.
Lokustit maistuu myös Nefralle.
Terraariosta vielä sen verran, että ajatuksena on väkertää styroksista tausta kunhan saan välineet ja aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti