24.4.2013

Lenkkeilyä ja kissanpissaa

Tarkoitus oli käydä Sannalla kahvittelemassa tänään miehen kanssa, mutta miekkoselle tuli automenoja niin menin sitten omineni Iriksen kanssa. Sanna oli hädin tuskin kerennyt töistä kotiin kun menin jo hänen luokseen.

Hetki oltiin paikoillamme, kunnes Emmi saapui ja lähdettiin kuuden koiran voimin lenkille. Kerättiin me vähän katseita sellaisen koiralauman kanssa, mutta eihän siinä mitään kun kaikki koirat osaavat kulkea hihnassa. Vastaan tuli pari vanhempaa naishenkilöä, toisella oli mäyräkoira ja toisella valkoinen karvakasa. Mäyräkoira räksytti hulluna ja valkoinen koira jäi vain seisomaan keskelle jalkakäytävää kun sen omistaja ei saanut sitä siirretyksi. Onneksi meillä kaikilla oli hyväkäytöksiset koirat ja ohittaminen sujui leikiten.

Lenkin päätteeksi melkein kaikki koirat saivat olla vapaina juoksentelemassa Sannan pihalla ennen kuin siirryttin kahvittelemaan.

Dana
Rodi
Doris
Bambi
Bond
Iris ja Bond
Kotiuduin kymmenen maissa ja kissanpissa haisi todella voimakkaasti nenään. Mitäpä muutakaan rakkaat kissani olisivat tehneet kuin ottaneet vessakseen Iriksen vastapestyn pedin.

Päällinen likoamassa
Sisuksissa "hajukarkotetta"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti