13.2.2013

Koirakaveri Milou

Miten onkaan hassua, kun miettii jotakuta kaveria ja sitten menee päivä tai pari ja ajattelemasi kaveri ottaa yhteyttä. Näin kävi minulle ja suuntana oli tietenkin koirapuisto ja uusi kaveri Irikselle: bichon frisé Milou.


Kaverini epäilee koiransa Miloun olevan epäsosiaalinen ja ajatteli, josko voisin asiaa helpottaa ja nähtäsiin. Kävelin Iriksen kanssa koirapuistoon ja kaveri siellä olikin jo odottamassa. Aloitettiin pieneltä puolelta ihan vain siksi, että Iris ja Milou saisivat tutustua ensin keskenään. Mitä muuta Irikseltä voi odottaa, kuin sitä että neiti tulee toimeen kaikkien koirien kanssa? Ja kerrankin Iriksellä on itseään pienempi kaveri!


Tutustumisen jälkeen siirryttiin isommalle puolelle toisten koirien joukkoon. Iris löysi heti isommasta valkoisesta paimenkoirasta itselleen kaverin ja Milou jäi hieman ulkopuoliseksi.


Hetken riehumisen jälkeen Iris alkoi leikkimään Miloun kanssa. Leikki oli huomattavasti rauhallisempaa pienen koiran kanssa kuin isojen. Oli oikein mukava nähdä, miten Iris reagoi itseään pienempiin koiriin. Milou osasi olla myös tosi mallikkaasti, enkä kyllä huomannut epäsosiaalisuutta koirapuistossa. Mitä nyt Milou vähän haukkui muille ja jos joku isompi lähtee sitä jahtaamaan niin kyllä silloinkin koirasta ääntä lähtee.


Koirapuistosta tultiin luokseni teelle ja koirat siinä vielä hetken touhuilivat. Milou välillä yritti astua Iristä, mutta se touhu loppui kieltämiseen. Käyttäytyminen oli muutenkin koirilta hyvin mielenkiintoista, kun vuorotellen laittoivat päitänsä toistensa niskan päälle.


Mukava päivä takana ja Milouta tullaan treffaamaan useamminkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti