6.11.2015

Keppeilyä

Tänään saatiin pienen pieni jatkotunti viime viikkoiselle keppikursille. Olin tottahan toki molempien koiruuksieni kanssa hallilla ja meteli oli sen mukaistakin.

Ensin otin Iriksen kanssa ja voi jumankekka miten upeasti neiti oli ja teki! Ihan unelmakoiraksi pystyin väittämään! Kulmatkin onnistui melko hyvin, toki tiukemmat oli hieman hankalia, mutta niistäkin selviytyi neitoseni mallikkaasti.

Sitten oli Rosen vuoro ja hetki haahuiltuaan muistui tuonkin pienen blondin pieneen mieleen, mitä hallilla piti tehdä ja sitten mentiin myös hienosti. Ja makkarapalkka kelpasi tänään Ärriäiselle oikein hyvin.

Kerettiin ottamaan vielä toinenkin kierros ja niin onnessani olin Iriksen kanssa aloittamassa kunnes koiruus heittäytyi täysin narriksi ja vähät välitti ensimmäisestä välistä. Suunta oli koko ajan keppien toiseen väliin koska sen jälkeenhän sitä nakkia on tullut. Iris taisi kyllä pidentää kaikkien kurssilaisten ikää ihan mukavasti, sen verran makeat naurut sai itse kukin tuon nälkää näkevän koirani yrityksistä.

Toisella yrittämällä Rose lähti hienosti tarjoamaan keppejä ja saatiin nopealla tempolla otettua monesta eri kulmasta lähettämistä ja tuo hassunhauska söpö koirani osasi ja teki hienosti! Ehkä Iris ja Rose teki jonkun aivojen vaihdon omia vuoroja odotellessa seinässä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti