2.8.2015

Luumäki RN

Tänään oli Mikellä ja Jossulla kotikylän missikisat edessä ja hienostihan tollot misseili. Tapansa mukaan tollokaksikko otti rauhallisesti näyttelypaikalla ja kehässä mentiin kauniisti muista niin välittämättä. Tuomarina oli ehdottomasti ulkomuototuomareista suosikkini; Pekka Teini.

Turnukan Magnus
NUO ERI1 SA PU2 SERT
"Hieno nuori uros, jolla upea yleisvaikutelma. Oikealinjainen pää ja oikein sijoittuneet korvat. Hyvä runko ja raajakokonaisuus. Kannukset ok. Hyvä turkki. Käytös saisi olla hieman avoimempaa ja iloisempaa."
Stefsstells Kambur Harald
VAL ERI1 SA PU1 VSP
Ginfaxi´s Bleikja Ilmur
JUN ERI3
Jääpuikon Lumikuningatar
JUN ERI2
Rahkkasan Jökull Haraldsdottir
JUN ERI1 SA PN2 SERT
"Femiininen kokonaisuus, jonka lisäksi nartulla on ihana käytös. Kaunis pää. Mallirunko. Hyvin kulmautuneet raajat. Sopiva turkin määrä ja turkki on hyvälaatuinen. Kaiken kaikkiaan ihana kokonaisuus."
Ginfaxi's Ívidja Nellika
VAL ERI1 SA PN1 ROP
Viikko sitten erkkarissa Mikke hieman urisi tuomarille kun tuomari kopeloi kylkiä ja palleja. Tänään uros teki saman, urahti kun tuomari kosketti kylkeä. Mikke antaa hyvin katsoa hampaat ilman ongelmia ja tutkia etukroppaansa, mutta kyljistä urahtelee. Aikaisemmin ei ole tehnyt tätä koiranättelyissä. Kotioloissa kylläkin tekee, kun rapsutetaan kyljistä ja sitten vain innostetaan koiraa vain urisemaan lisää. Pitää siis saada tuommoinen käytös loppumaan kehässä, ennen kuin pääsee edes kunnolla alkamaan ja säikäyttää tuomarit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti