27.4.2015

Onnistunut puomi

Helsingistä kun kotiuduttiin, kerettiin hetki viettää kotona kunnes suuntana oli maanantai-iltaiset agilitytreenit Iriksen kanssa. Aloitettiin harjoitukset paikallaoloharjoituksilla. Jätettiin koira ensimmäisen hypyn taakse, käveltiin toiselle puolelle ja heiluteltiin käsiä. Irishän säntäsi heti luokseni. Sitten vain uudelleen ja vähän pienempi liike ja kyllä se pysyi sitten paremmin.

Hetki treenailtiin näin, kunnes otettiin koira radalle; hyppy, putki, hyppy ja hyppy. Tehtiin pienissä osissa Iriksen kanssa, ensin hyppy, putki ja palkkaus. Sitten hyppy, putki ja hyppy ja putken jälkeinen hyppy tuotti hieman ongelmia. Pienen jahkailujen jälkeen sekin toki saatiin onnistumaan ja jätettiin siihen.

Sitten otettiin toisenlaista rataa, hyppy, hyppy ja putki. Iris oli tässä kohin jo kovin laiska, ottaahan se nyt tietty voimille kun pitää koko päivä yksin vahtia taloa. Jotenkin sain kuitenkin yhden suorituksen verran Irikseen energiaa ja se toimi ihan älyttömän hienosti!

Viimeisenä meidän piti kokeilla vielä puomia. Sitä ei olla tehty piiitkään pitkään aikaan. Työkaveriltani sain vinkkiä, miten voin helposti kontaktia treenailla kotona ja pientä harjoittelua ollaankin tehty silloin tällöin. Kävin kouluttajan kanssa läpi, miten puomi mennään ja miten palkataan lopussa. Reippain mielin kokeilemaan ja jummi, neitihän pysähty puomin loppuun eikä pudottanut takapäätään alas niin kuin aikasemmilla kerroilla on tehnyt! Voi tätä onnistumisen tunnetta! Tätä jankattiin pari kertaa ja siihen kelpasi jättää tämän päivän agilityt hyvillä mielin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti