8.1.2015

5 päivän arkihaaste

Sain jo kuukausia sitten Facebookissa 5 päivän arkihaasteen Sannalta ja tässä on nyt vastaukseni siihen blogin puolella.

4.1. sunnuntai
Aamusta likkojen kanssa lenkillä, vähän pihatöitä ja muuten vaan kotona löhöilyä ja valmistautumista mieheni alkavaan inttiin.

5.1. maanantai
Aamusta koirien kanssa lenkki, jonka jälkeen sain nautiskella isänään keittämät aamukahvit. Kahdeksaksi töihin ja siinä sitten miehekkeen kanssa käveltiin samaa matkaa kun hän suuntasi bussipysäkille ja siitä kohti varuskuntaa. Työpäivä meni sangen vauhdikkaasti ja illasta meillä olikin Iriksen kanssa agilityä.

6.1. tiistai
Loppiaisen aamuna lähdettiin Niinan kanssa metsälenkille pörröisten karvatassujen kanssa ja siellä vierähti heti n. 1,5 tuntia. Lenkin jälkeen kävin kuvia läpi ja sitten suuntasin isäni luokse opettelemaan kotisivujen tekoa, jossa sitten vierähtikin koko loppupäivä.

7.1. keskiviikko
Aamusta likkojen kanssa tunnin lenkki aivan ihanassa säässä, vajaa 10 astetta pakkasta ja aurinko aloitteli päivän paistattelujaan. Työvuorona oli iltavuoro ja illasta sitten koirien lenkitystä ja tavallisia iltatoimia, kissojen lääkitsemistä ja koirien hampaiden harjausta.

8.1. torstai
Aamulla sain vaivoin itseni sängystä ylös Rosen vierestä, mutta kyllä sieltä noustiin aamupalan ääreen koomaamaan. Koirat käytin pikaisella aamulenkillä ja sitten töihin aamuvuoroon. Aamuvuorosta kotiin ja suoraan pihan putsaamiseen. Sitä putsattiinkin reilun tunnin verran ja koiruudet tietty sai kirmata pihalla sen minkä tassuistaan pääsivät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti