23.8.2014

Kouvola KR

Tänne lähtöä tulin miettineeksi kahdesti, arvaanko lähteä vai en. Olen saanut kaverikseni hyvänlaatuiset asentohuimaukset höystetyllä vaikka millä herkuilla. Harmi vain, että nämä asentohuimaukset eivät ole olleet mistään asennosta riippuvaisia, vaan huimaa ihan koko ajan.

Uhmasin kuitenkin tätä pyörremyrskyssä oloani ja lähdettiin Kouvolaan Arin kanssa. Mukanamme oli Mikke ja Rose. Poitsu saapui jo eilen kaupungiin ja oli Mikellä pettymys suuri, kun täällä olikin vaan serkku vastassa Iriksen lähdettyä päivällä isälleni hoitoon. Kyllä serkuksilta silti leikit onnistui kun ensin oltiin molemmin puolin vieraskoreita.

Hetki raviradalla menoa ihmeteltyämme, saapuivat Turre ja Musti paikalle. Mustilla on ollut taipumusta rähinöintiin kehässä, niin kokeiltiin, josko Mikke ja Musti nätisti haistelisivat toisiaan niin ei tulisi rähinöintiä kehässä. Nätisti pojat haisteli toisiaan ja kehässäkin meni hyvin, mahtavia junnupoikia!

En voi kun ihmetellä, miten hienosti Mikke osaa olla tälläisissa tapahtumissa. Onko se oikeasti niin cool välittääkseen muista vai onko se sittenkin niin nysverö ettei välitä? Ihana uros se joka tapauksessa on ja voisin poitsun niin mielelläni huolia vaikka kokonaan itselleni!

Kehässä Mikke esiintyi todella hienosti. Liikuttamisessa pitää olla tarkka, ettei laita juoksuksi, mutta näillä omilla huimauksilla keskityin enempi itse pysymään pystyssä. Seisotukset onnistui myös hyvin. Herkästi on ennen tarjonnut istumista, mutta nyt pönötti niin nätisti, mahtava uros! Mikke sai EH:n ja oli kilapiluluokkansa toinen.

JUN EH2
Sitten oli Rosen vuoro ja noh.. Se vaan on Rose ja Rose on vähän missi. Liikkuminen oli mielestäni turhan laiskaa eikä oikein tuntunut mukavalta. Tähänkin vaikutti tosi suuresti oma jaksamiseni. Seisottamisessa ei juuri ihmeitä ollut. Keskityttiin molemmat pysymään pystyssä. Rose sai ERI:n ja oli myös paras narttu.

JUN ERI1 SA PN1 VSP SERT
Oli ihan pelkkää voittoa, kun ROP-kehässä oli Rose ja Rosen täysveli Musti, aivan mahtavaa! Velipoika oli ROP ja avasi sertitilinsä.

Tuulenpuuskan Rasmus Hvekkursson
JUN ERI1 SA PU1 ROP SERT
Tuulenpuuskan Petur Naskursson
VAL ERI1 SA PU2
Töfra Rún Ljóslokka
AVO EH1
Tunturiketun Ögn Apla
VETI ERI1 SA PN2 VET ROP
VSP & ROP
Tuulenpuuskat
Tuomarina oli Pirjo Aaltonen ja häneltä saatiin jo ensimmäiset arvostelut Imatralla. Tässä sitten tämän päivän arvostelut.
Mikke: "Hyvä muotoinen uros, joka ei tänään parhaassa karvapeitteessä. Hyvä rungon pituus. Saisi olla paremmin kulmautunut edestä ja takaa. Tyypillinen pää ja ilme. Hyvä hännänkiinnitys. Rodulle kuuluvat kannukset. Liikkuu sivusta turhan lyhyellä askeleella. Takaliikkeet ovat ahtaat, hyvät etuliikkeet."
Rose: "Sopusuhtainen nuori narttu. Hyvät mittasuhteet. Hyvät pään mittasuhteet. Ikäisekseen riittävä pään vahvuus. Hyvät korvat. Hyvin kulmautuneet raajat. Rodulle kuuluvat kannukset. Hännänkiinnitys voisi olla korkeammalla. Hyvin kannettu häntä. Hyvät liikkeet edestä ja takaa. Hyvät sivuliikkeet."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti