18.1.2013

Koiratreffailua part 2

Iiris pääsi tänään treffailemaan kahdesti: aamupäivällä käytiin luokkakaverini AEn luona jossa oli saksanpystykorva Touho ja saksapaimenkoira Eve. Illasta kävin kaverillani Sannalla kahvittelemassa ja hänellä puolestaan on rottweiler Rodi sekä rottweilermixaus Dana.

AElle kun päästiin niin koirat otettiin ulos tarpeille. Touho osasi olla todella nätisti ja Iiris jo pientä leikintynkää siinä pihalla yritti. Eveä Iiris alkuun arasteli isomman koiran haukkuessa, mutta sakemanni kuulemma tekee niin aina. Jätti vain koiran haukkumiset huomiotta ja sisällä olikin jo rallit menossa.

Touho ei niinkään välittänyt sisällä leikkiä, mutta Eve tuntui leikkivän Touhonkin puolesta Iiriksen kanssa. Vahingon piti tietenkin sattua sisälle, ensin tuli pissit ja sitten tuli kakat. Vahinkoja sattuu ja onneksi AE oli tottunut sellaisiin.

Touho
Eve

Kotiin päästiin ja kyllä oli väsynyt koira. Iiris nukkui oikein tyytyväisenä vajaa 3 tuntia ja sitten lähdettiin Sannalle. Rodi vain vikisi ja olisi halunnut päästä astumaan, uros jouduttiin sitten telkemään takkahuoneeseen tyydyttämättömien halujensa kanssa. Sannan kanssa tosiaan olimme siinä luulossa, että Rodi kävisi leikkimään Iiriksen kanssa innoissaan mutta toisin kävi; Iiris sai Danasta kunnon painiseuraa.

Välillä vähän näytti kuin leikki yltyisi kovinkin rajuksi, mutta ei, Dana osasi olla todella nätisti pienen pennun kanssa. Ja kyllä sai Iiris vanhaan rouvaan vauhtia.

Dana

Videomateriaalia päivältä:

Mahtaa Iirikselle uni maittaa ja jospa pentu nukkuisi vaikka pitkään aamulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti