1.1.2013

Hyvää uutta vuotta 2013!

Jälleen on vuosi vaihtunut ja raketit ammuttu, meidän osaltamme ainakin rauhallisesti.

Miehen kanssa pakattiin eilen kissat ja koira autoon ja suunnattiin Näpille. On sangen mielenkiintoista, kun Volkswagen Ventoon tungetaan kuski, pelkääjä, kolme kissaa ja yksi koira. Íris matkusti kopassa takapenkillä, samoin Kiti. Lumo ja Jane oli sitten sylissäni etupenkillä. Jane pelkää matkustamista autolla; neiti käy kuolaamaan suu vaahdossa, oksentelee, laskee alleen.. Tietenkin sain kokea kaiken tämän suoraan syliini ja kaupan päälle sain vielä kakat.

Näpille kun päästiin, niin kissat ja tavarat sisälle ja suunnattiin suoraan tapaamaan islanninlammaskoira Jasua Íriksen kanssa. Menoa riitti ja osasi Íris pitää puolensa.


Kissat stressasivat paljon Näpillä oloa. Johtui varmaan uusista kissoista, en tiedä. Tästä lähin kyllä on jätettävä kissat kotiin jos on vain yhden yön Näpillä. Íris hieman arasti talon kahta isoa mustaa koiraa, mutta eipä ongelmia muuten ollut eläinten kesken.


Raketit ammuttiin tietenkin vuoden vaihtuessa ja siitä saunaan. Íris tuli saunaan mukaan ja miten hassua olikaan olla suihkun alla ja pisaroille haukkua.


Hyvää ja menestyksekästä uutta vuotta 2013 jokaiselle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti