27.12.2012

Kotiutuminen

Vihdoin ja viimein on odotus palkittu ja kotona on oma koira! Pitkähkön hakureissun ja muutaman mutkan kautta, päästiin kuin päästiinkin kotiin tutustumaan aivan uuteen ympäristöön.


Kasvattajalta sain ohjeita koiran koulutukseen ja opeteltiin myös leikkaamaan kynsiä. Íris sai kasvattajallaan ruokaa, hetken siinä leikittiin ja ulkonakin riehuttiin. Kotimatka oli siis rauhallinen. Alussa oli pientä itkemistä ja valittamista, mutta kyllä se hetken kuluttua rauhottui.


Ensimmäinen pysäkki oli Pukaron Paroni, pissitauko, ja hienosti neiti pissit teki. Matka jatkui ja seuraava pysäkki oli anoppila. Auton vaihto, syötiin ja oltiin hetki siinä tutustumassa. Siitä vielä nopea piipahdus kaveria moikkaamassa ja vihdoin ja viimein suunnattiin kotiin.

Oli aika hurjaa, kun vastassa olikin kolme sähisevää kissaa. Íris ei oikein tuntunut ymmärtävän kissoja, vaikka nenilleen neiti jo muutamaan otteeseen sai tassusta, kynnet oli kissoilla visusti piilossa.


Neidin kanssa ollaan tutustuttu uuteen kotiin ja siellä oleviin eläimiin. Matelijoihin tosin ei olla tutustuttu ja eiköhän liskot ja käärmeet ihan mielellään pysyttele terraarion sisäpuolella. Ruoka hävisi kupista hetkessä ja suunta oli ulos heti syönnin jälkeen. Hienosti Íris pissit ja kakat tekee ulos, vaikka olen jo yhdet pissat siivonnut sisältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti